top of page
_DSC0016.jpg

Basile De Wulf , afgestudeerd aan de hotelschool Ter Duinen in Koksijde, zette zijn opleiding voort aan de Vieusart Academie voor Culinaire Kunsten.


Met een passie voor reizen en een drang naar ontdekkingen heeft hij zich verdiept in verschillende culinaire stijlen door te werken in grote restaurants, van Stockholm tot Brussel, via Parijs, Barcelona, Antwerpen en Brugge.

 

In mei 2021 opende Basile zijn eerste vestiging,

een bijzonder houten chalet, gelegen in het hart van de boerderij La Petite Campagne in het dorp Bovesse.

Met maar één wens: uzelf verwennen!

 

Na vier jaar aan jouw zijde te hebben doorgebracht, werd het tijd om een omgeving te vinden die de gerechten die hij met ons wilde delen, waardig was.

 

Vandaag de dag heeft Basile zich gevestigd in het Château des Béguines, een plek doordrenkt van geschiedenis waar verleden en toekomst elkaar ontmoeten. Het zal nu het decor zijn voor zijn keuken: heerlijk, vrolijk en vol versheid.

Wij streven ernaar u gerechten van topkwaliteit aan te bieden.

Carte blanche aan de chef, laat u verrassen, zonder vooroordelen,

door deze symfonie van smaken die met de seizoenen evolueren.

_DSC9394.jpg

Ontdekking
alleen tijdens de lunch, met uitzondering van feestdagen
3 gangen €60
4 gangen €80

Plezier
niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond
5 gangen €100

Gastronomie
7 gangen €140

Wandeling
Niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond

Wijnkaart

_DSC9713 1.jpg

Openingstijden: woensdag t/m vrijdag

van 12.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot middernacht

Zaterdag van 19.00 uur tot middernacht

Telefoon: +32 471 98 54 63

E-mailadres: info@basile-cuisinegourmande.be

Adres: Chaussée de Charleroi 13,

1360 Thorembais-Les-Béguines

BTW: BE 0750.530.669

Schermafbeelding 2024-03-26 op 21.22.24.png
E-label2.png
305451335_173908548492951_8502740073037636615_n.jpg
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page